00 31 (0)186 - 62 12 21

Spiltrappen

Spiltrappen

De Trabo spiltrap / wenteltrap is een in onze fabriek pasklaar gemaakte trap die op iedere gewenste hoogte zonder tussenringen in onderdelen aan u wordt afgeleverd.

De Trabo spiltrap bestaat uit een verticaal te plaatsen spil waarover de tredendragers worden geschoven. De Trabo spiltrap heeft nergens steun van een muur nodig hierdoor is het mogelijk om de trap midden in de woonkamer of hal te plaatsen.

De Trabo spiltrap is een uitgekiende combinatie van zijdeglans zwart gelakt staal en hardhouten Iroko- of stalen treden met een kunststof leuning. Er zijn vele mogelijkheden wat betreft de uitstraling van de trap, van klassiek tot modern. Het is mogelijk om de trap uit te voeren met sierlijke krullen of met een ronde stalen leuning dit kan in combinatie met balusters of knieregels, de ronde stalen leuning en knieregels kunnen in kleur worden gespoten of gepoedercoat maar zijn ook leverbaar in RVS.

Wat zijn de mogelijkheden van een Trabo spiltrap
-Als vervanging van uw oude trap.
-ter vervanging van een vlizotrap naar zolder.
-Bij de planning van een verbouwing om meer ruimte te creeren.
-Om uw kamer of hal meer "stijl" te geven.
-De Trabo spiltrap is gemakkelijk te stapelen zodat de trap langs meerdere verdiepingen kan lopen.
-De Trabo spiltrap kan in alle kleuren worden gespoten of gepoedercoat.
-De Trabo spiltrap kan ook geleverd worden met stalen treden als trap naar de tuin of als noodtrap.

Wat zijn de voordelen van een Trabo spiltrap
-De Trabo spiltrap wordt op ieder gewenste hoogte zonder vulringen geleverd.
-De Trabo spiltrap kan zowel voor een linkse als rechtse opgang worden geplaatst.
-Door de verstelbare kunststof leuning is geen vastgestelde aantrede voor de opgang nodig, deze kunt u bij plaatsing zelf bepalen.
-De Trabo spiltrap heeft maar weinig ruimte nodig.
-De Trabo spiltrap groot in mogelijkheden laag in prijs.

De Trabo spiltrap is ook leverbaar met treden tot aan de muur, dit soort trappen zijn ervoor ontworpen om in een klein trapgat een trap te plaatsen met een normale aantrede zodat de trap toch goed loopbaar is. De trap kan ook midden in een kamer of hal worden geplaatst, dan kan er langs de open zijde van de trap een leuningwerk naar keuze worden geplaatst.