Over ons

Informatie over Trabo b.v.

Over ons

Onze geschiedenis en service

Trabo BV is een echt familiebedrijf dat in 1986 is opgericht door dhr. A. Jumelet.
Hij heeft ervoor gezorgd dat Trabo BV een begrip is geworden in het vervaardigen van alle soorten trappen en hekwerken voor particulieren en bedrijven.
In Rotterdam ligt de bakermat van de activiteiten. Daar begon hij met licht constructiewerk, samen met zijn vader en broer. Na een paar jaar ging ieder van hen zijn eigen weg. Alleen A. Jumelet ging verder in trappen. De reden daarvoor kwam voort uit zijn persoonlijke doe-het-zelf-activiteiten. Hij wilde namelijk de ruimte in zijn huis beter benutten, Een spiltrap leek hem de oplossing. Zelf ontwierp en fabriceerde hij een dergelijke, goed te betalen trap, met tal van prima eigenschappen. Eén daarvan was zeker de veiligheid, want hij had op dat moment een gezin met drie jonge kinderen. Hij nam de spiltrap in produktie en het werd een succes. Een aantal jaren later startte Trabo met de produktie van stalen hekwerken. Later volgden de kwartslagtrappen en de rechte trappen. In 2010 na het overlijden van dhr. A. Jumelet is het bedrijf voortgezet door de zoon en dochter. Zij zetten vol enthousiasme het levenswerk van hun vader voort.

Alle producten worden in de eigen fabriek ontworpen en op maat gemaakt, hierdoor kan Trabo BV kwaliteit garanderen en op uw wensen inspringen. Trabo BV heeft zich gespecialiseerd in prefab trap en hekwerk systemen, hierdoor is het mogelijk om zonder enige moeite op iedere plaats of situatie een trap of hekwerk te monteren.

Zo levert TRABO BV:

Onze service staat boven alles
-service op maat
-scherpe prijzen
-goede levertijden
-vrijblijvend advies bij u thuis
-eigen montage team
-levering en montage door heel Nederland